Sonoterapie

Este metoda holistica care induce relaxarea profunda si starea de bine, faciliteaza initierea fortelor de autovindecare in corp si in suflet. In combinatie cu orice alt tratament medical sau naturist amplifica efectele curative ale acestora indiferent de afecțiunea tratata.

Sprijina vindecarea

Este metoda holistica care induce relaxarea profunda si starea de bine, faciliteaza initierea fortelor de autovindecare in corp si in suflet. In combinatie cu orice alt tratament medical sau naturist amplifica efectele curative ale acestora indiferent de afecțiunea tratata.

Actioneaza la toate nivelurile

Elimina stresul si tensiunile din trup si suflet, restabileste echilibrul fluxului energetic al corpului, diminuează anxietatea. Activeaza sistemul imunitar, declanseaza procesele de purificare si autovindecare, faciliteaza trezirea energiilor spirituale.

Creaza si sustine starea de bine

Detensioneaza musculatura, diminueaza durerile, calmeaza tulburarile digestive si spasmele abdominale, armonizeza si echilibreaza fluxul energiei vitale, initieaza fortele de autovindecare, favorizeaza cresterea increderii in sine si a creativitatii.

Declanseaza autovindecarea

Vibratiile bolurilor linistesc mintea, faciliteaza atingerea starii de constiinta Theta unde emotiile captive se pot elibera, astfel se restabileste echilibrul enenergetic si chimic al corpului iar secretia crescuta de endorfine stimuleaza imunitatea si accelereaza vindecarea.

Echilibreaza si armonizeaza chakrele

Stresul rastoarna echilibrul energetic al organismului, slabeste zone din corp. Rezonanța corpului fizic si emotional/energetic cu sunetele armonice ale bolurilor tibetane reechilibreaza si reface campul energetic si risipeste starea de neliniste si frica.

Induce starea de pace si bucurie

Sunetele subliminale linistesc mintea si te duc pe taramul eternitatii – lipsit de timp si spatiu – unde experimentezi starea pura de a fi. Poti atinge stari de constiinta superioare de nedescris ce se concretizeaza prin starea profunda de pace si bucurie.

Relaxeaza si linisteste

Vacarmul, zgomotul in care traim excita sistemul nostru nervos, ne face irascibili, induce o stare de anxietate latenta. Armonicele sunetelor si pulsatiile binaurale ale bolurilor tibetane gemene relaxeaza si linistesc profund, te cufunda in beatitudine.

Sonoterapie

Despre terapia cu sunete (vibratia bolurilor tibetane) - interviu cu Turos Elemer

Ce este sonoterapia?

Sunetele au asupra noastra o putere de care de multe ori nici nu suntem constienti. Traim intr-o mare de sunete, prea adesea asurzitoare, stridente, stresante, patogene. Dar exista si sunete care, selectate cu grija si livrate cu pricepere folosind instrumente adecvate, au insusirea miraculoasa de a face bine.

Metoda, utilizata in India si Tibet de mii de ani, a fost adaptata stilului de viata occidental de catre inginerul german Peter Hess. Peste 25 de ani de munca de cercetare experimente si practici, zeci de calatorii in India, Nepal si Tibet au fost necesare pentru elaborarea metodologiei sonoterapiei cu boluri tibetane.

Bolurile tibetane Peter Hess sunt realizate din aliajul a 12 metale, confectionate traditional manual (cca. 40-50 ore de manufactura) in Nepal, si verificate minutios în Germania. In timpul sedintei de masaj, bolurile sonore sunt asezate in jurul si pe corpul celui tratat. Sunetele se provoaca prin lovirea cu ciocanele de lemn/pasla. Sunt folosite boluri de marimi diferite, fiecare rezonand cu difeite zone ale corpului tratat.

Ceea ce rezulta este o adevarata simfonie pentru trup si suflet, se creeaza o armonie la nivelul fiecarei celule, caci sunetele risipesc tensiunile si elibereaza energiile vindecatoare / creatoare. Masajul sonic cu boluri tibetane este o terapie naturista holistica de relaxare profunda care elimina stresul si tensiunile din corp si suflet, restabileste echilibrul fluxului energetic al corpului. Activeaza sistemul imunitar, declanseaza procesele de purificare si autovindecare, si poate avea un efect catalizator intens in trezirea energiilor spirituale.

Preturi sedinte Sonoterapie
Toate sedintele includ suport gratuit si nu au taxe ascunse.

Politica de confidentialitate si cookie-uri