Masaj terapeutic

Masajul Turos este o combinatie de tehnici orientale, presopunctura, reflexoterapie si sonoterapie cu boluri tibetane. Tot cea ce aplic am testat pe mine insami si pe multi alti suferinzi; cu totii am constatat imbunatatirea substantiala a starii de sanatate.

Previne si trateaza afectiunile

Nu astepta pana nu mai poti! Fii atent la semnalele corpului tau! Este de preferat sa prevenim boala decat sa o tratam: costa mai putin timp/bani, suferi mult mai putin, nu ramai cu sechele.

Elimina efectele sedentarismului

Sedentarismul este principala cauza a bolilor, afectiunilor. Folosesc tehnici de chiropractica, presopunctura, masaj energetic, reflexoterapie si terapie vibrationala / sonoterapie pentru maximizarea si permanentizarea rezultatelor si starii de bine.

Te scapa de dureri si blocaje

Sedentarismul  cauzeaza asimetrii ale bazinului, cifoze, scolioze, hiperlordoze, provocand contractii musculare prelungite si uzura prematura a articulatiilor. Realiniem coloana si sistemul osos prin manipulari si gimnastica pasiva eliminand cauza blocajelor si durerilor.

Deblocarea zonei lombare

Ai ramas intepenit? Abia te misti? Cu mare probabilitate ti s-a deplasat o vertebra sau un disc intervertebral. Prin manipulari osteoarticulare realiniez coloana, detensionez musculatura prin masaj vibrational cu boluri tibetane - astfel iti redobandesti mobilitatea corpului tau.

Detensionarea zonei cervicale

Durerile de cap sau de umar, problemele sinusurilor, ameteli si tiuitul in urechi sunt de cele mai multe ori provocate de vatamarea coloanei cervicale. Identific rapid cauza problemei si prin manipulari si masaj restabilizez cu agilitate zona afectata pana la disiparea neplacerilor.

Corectarea asimetriilor

Asimetria bazinului este cauza cea mai frecventa a tensiunilor si durerilor musculare si articulare. Masajul terapeutic Yumeiho combinat cu vibratia relaxanta a bolurilor tibetane este solutia optima aplicata de mine pentru restabilirea echilibrului fizic si emotional.

Recuperarea posttraumatica

Accidentarile, interventiile chirurgicale rastoarna echilibrul organismului tensionand anumite parti din corp reducand mobilitatea, flexibilitatea. Aplic mai multe metode congruente adaptate particularitatilor pacientului pentru a reduce considerabil durata recuperarii.

Spune adio durerilor de spate

Acesta este un ghid pur informativ. Vino la o sedinta in situatiile in care iti este limitata mobilitatea: nu te poti apleca; rotirea trunchiului/gatului este mult limitata; experimentezi miscari sau posturi dureroase; iti scade brusc imunitatea; puterea de concentrare; ai tulburari de echilibru, de auz sau de vedere; un picior pare “mai scurt" in comparatie cu celalalt; observi asimetrii faciale sau posturale; pantofii se uzeaza asimetric; ai zone indelung tensionate; te simti tot timpul obosita; ai puncte dureroase, zone tensionate.

Descarca

Masajul

Terapia care te scapa de dureri.

Ce este masajul terapeutic Turos?

Trei ani de suferinta si tratamente medicale esuate m-au determinat sa incerc terapii alternative. Am incercat multe metode, in cativa ani de zile de practica si experiente am reusit sa selectez cele mai eficiente: masajul terapeutic Yumeiho, reflexoterapia, presopunctura, sonoterapia cu boluri tibetane.

Masajul Turos este o combinatie de tehnici orientale, presopunctura, reflexoterapie si sonoterapie cu boluri tibetane. Tot cea ce aplic am testat pe mine insami si pe multi alti suferinzi; cu totii am constatat imbunatatirea substantiala a starii de sanatate.

Preturi sedinte Masaj
Toate sedintele includ suport gratuit si nu au taxe ascunse.

Politica de confidentialitate si cookie-uri